Vídeo Gimcana JovesTeb amb Collaso

Us recordeu de la gimcana que els i les JovesTeb els hi van preparar als nois i noies de Collaso? Doncs ja fa uns dies que en Bonjovi Gabaldón va editar un petit vídeo d’aquesta activitat. Aquí teniu el resultat i esperem que us agradi molt recordar com de be ens ho vam passar aquell dia.

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Des de mitjans de l’any 2011 un grup d’infants dels CEIP Collaso venen dos cops per setmana a fer repàs escolar a la Sala Òmnia de l’Associació per a Joves Teb. En motiu de l’any nou, els i les  joves de l’entitat els hi van organitzar una gimcana per divertir-nos tots plegats.

Des de mitjans de l’any 2011 un grup d’infants dels CEIP Collaso venen dos cops per setmana a fer repàs escolar a la Sala Òmnia de l’Associació per a Joves Teb. En motiu de l’any nou, els i les  joves de l’entitat els hi van organitzar una gimcana per divertir-nos tots plegats.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de ActivitatsTeb, Blog, ÒmniaTeb, VideoTeb i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari