El surf a l’escola

Des de Ravalsurf volem felicitar la iniciativa del l’Institut Las Llamas de Santander on s’ha dissenyat per aquest curs un nova assignatura de lliure elecció pel alumnes de 3er d’ESO. Amb el nom “Activitats aquàtiques per a la construcció d’un oci alternatiu, actiu i saludable” es vol fer una formació teòrica-pràctica al voltant de la pràctica d’aquest esport i amb la possibilitat d’ampliar-ho a la vela, el rem… Aquesta iniciativa ha sigut possible gràcies a la col·laboració de diferents entitats esportives, especialment la Federació Càntabra de Surf.

Confiem en veure, cada cop més, com la pràctica d’aquest esport s’incorpora al sistema educatiu formal.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BA001VuTSfc[/youtube]

Us recordem una publicació anterior ja vam parlar El Surf, otra forma de conocer Canarias . on s’explica l’experiència posada en marxa al I.E.S. Cairasco de Figueroa de les Palmas de Gran Canaria. On el món del surf s’ha fet servir de forma transversal per treballar de forma multidisciplinar en diferents assignatures


Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actualitat, audiovisual, Tallers i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.