Despedim la temporada amb els peus congelats a Montgat !

sany01632

El passat dissabte 12 de Desembre vam passar un gran matí a Montgat, doncs hi havia les onades justes per poder disfrutar una bona estona tots plegats !!  A alguns encara els falta una mica de força per enganxar les onades, però la resta de teoria la tenen ben apresa, segur que l’any vinent ja els veiem aixecats damunt la taula !!  D’altres, que fa poquet que han començat, ja es posen de peu amb un estil que sembla que ho hagin fet tota la vida ( eh, Miguel??).  L’aigua estava CONGELADA !!! fins el punt que van sortir amb les plantes dels peus de color groc !!!   En definitiva, i a part de les baixes temperatures, un gran dia amb la millor companyia  !!!!

Aquí teniu un petit resum dels vídeos gravats:

[coolplayer width=”450″ height=”259″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”1″ mediatype=””]


[/coolplayer]

cimg3553

Si voleu veure totes les foto feu un clic aqui

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actualitat i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.