AKA Raval 09

Aquest dissabte 14 de Novembre va tenir lloc a la plaça dels Àngels (plaça del MACBA) el festival AKA 2009, amb un cartell que ja preveia que seria tot un èxit… Homenatge a Michael Jackson, concerts de joves promeses del TEB, del barri, Proco BX, Said, Fat Skuru, ball de hip-hop de la gent d’EMETIS, ARG,… i un llarg etcètera que va culminar amb un concert extraordinari d’Eddine Saïd, un altre jove del barri que ja està triomfant pel món.

Apart de molt bona música, una de les coses que tenien moltes ganes de cridar ben fort els nostres joves, desprès de la controvèrsia pel canvi d’ubicació del concert per conflictes veïnals que reivindiquen voler “Un barri digne”, els joves del TEB van voler demostrar a tot aquell que va assistir al concert que, per a ells, el barri del RAVAL ja és un barri digne, és el seu barri, on hi passen moltes més coses del que està sortint pels mitjans de comunicació últimament, i d’entre aquestes coses que hi passen, hi passen coses MOLT BONES!!! i la millor prova d’això és l’èxit del concert: tots ho van fer molt bé (cantants, ballarins i organitzadors) i la gentada que hi havia s’ho va passar genial, i… ho vam cridar tant fort, que ens van sentir per la tele i tot!!!

Aquí teniu el manifest:

[coolplayer width=”445″ height=”50″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”1″ mediatype=””]

[/coolplayer]

Si voleu veure més fotos feu clic aquí.

No us perdeu el vídeo del Telenotícies vespre del 14/11/09, abaix us deixem l’enllaç, perquè al RAVAL i passen coses molt bones…. Nosaltres, des del TEB, ho veiem cada dia…

Aquí teniu l’extret del Telenotícies de TV3:

[coolplayer width=”445″ height=”334″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”1″ mediatype=””]


[/coolplayer]

Si voleu veure més fotos feu clic aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actualitat, audiovisual, surf d'impacte, Tallers, Uncategorized i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.