Recuperem el vídeo de Ravalsurf-Surfavela (2003)

Aquest vídeo es va realitzar amb motiu de la exposició “10 anys del TEB, del Raval al Brasil” que va tenir lloc al febrer del 2003 al CCCB. Aquest vídeo recull les experiències viscudes les dues vegades que el TEB ha viatjat a Brasil amb motiu del 5è i el 6è ENCONTRO NACIONAL DE MENINOS I MENINES DE RUA. Una d’aquestes experiències viscudes va ser el coneixement del projecte Surfavela, el qual va inspirar el naixement de Ravalsurf.

En aquest vídeo podràs veure la relació entre el Surfavela de Rio de Janeiro i Ravalsurf, també coneixeràs alguns del que han estat monitors i xavals del projecte, les sortides a la platja, els tallers…

RAVALSURF – SURFAVELA (2003)

[coolplayer width=”445″ height=”334″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”1″ mediatype=””]


[/coolplayer]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actualitat, audiovisual i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.