Manifestació SOS Platges. Aquest diumenge RAVALSURF va de “mani”…

MANIFESTACIÓ SOS PLATGES DIUMENGE 22 MARÇ a les 10 h A la platja de la BARCELONETA

CATALUNYA VOL TANCAR A LA MAR. BARCELONA SERÀ UNA PISCINA, ROMANDREM CALLATS?

Si t’agrada banyar-te en un mar sana, prendre el sol en sorra neta, si fas surf, bodyboard, windsurf, kite, kayak, skim, submarinismo, vela, pesca, o simplement aprecies el mar en el seu estat natural: NO A LA POLÍTICA D’AGRESSIÓ AL LITORAL!! NO A LA CONSTRUCCIÓ MASSIVA D’ESPIGONS!! NO A PLATGES MORTES!!

SORRA I ONES SÓN COMPATIBLES!! UNA ALTRE SOLUCIÓ ÉS POSSIBLE !!

Uneix-te a la manifestació SOS Platges el 22 de Març a les 10:00 en la platja de la Barceloneta. Junts fem la força!I serem més vistos que mai ja que emprendrem una marxa fins a Plaza Sant Jaume per a unir-nos allí a la major manifestació en defensa del nostre nostre medi ambient. Más de 50 plataformes convocades per Ecologistes de Catalunya ens unirem per a exigir als polítics una gestió del medi ambient responsable i sostenible. Porteu pancartes, taules, galledes, aletes o el que vulgueu que cridi l’atenció. PERQUÈ UNA ALTRE SOLUCIÓ ÉS POSSIBLE

Per més informació podeu anar a:

SURFCATALUNYA

PLATAFORMA SOS PLAYAS

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actualitat, El medi i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.