Fent artesania i un nou logo… falta poc per sant Jordi

Aquest dissabte ens hem quedat al TEB per començar a preparar material per vendre a la paradeta de Sant Jordi a la Rambla del Raval. Ja fa anys que fem artesania, samarretes… per vendre i així fer uns calarons per el viatge final de curs. A on anirem aquest any? A França, Astúries, al sur…a veure si estalviem molt i ho decidim….

Ens vam engrescar molt a fer arracades, clauers, taules de surf… uns quants també vam començar a dibuixar i fer propostes per fer samarretes noves, va ser molt profitós i van sortir idees molt chules.

Va ser un matí molt chulo i molt productiu… i per finalitzar ens vam fer un calendari fins a sant Jordi per organitzar

la feina.

Si voleu veure més fotos feu clic aquí

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Tallers i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.