Onades a la vista!! Tornem a Montgat, hem d’aprofitar…

Desprès de veure les previsions d’onades, decidim anar a la mar per aprofitar dons aquesta temporada tan bona ja ha d’anar de baixa, arriba la primavera. Hem anat a Montgat i estava a tope de surfers gaudint de una bona sessió d’onades. També s’ha estrenat el Ovidio, un nou monitor voluntari amb moltes ganes de participar en el nostre projecte… també, per fi ha pogut venir el nostre company Xisco, feia molt que no podia ara ha de treballar els findes…. la veritat amb tot plegat un dia molt “potens”.

Desprès d’un bon calentament cap a l’aigua… ufff que fresqueta. La gent que comença ha pogut veure la diferencia amb dissabte passat amb la mar “glasy”. Ens hem trobat amb la mar amb molta força… i la història canvia molt, ara costa molt més remar i arribar al “line up”. Ens fa falta molta pràctica, agafar més resistència… s’ha de aprofitar els divendres i perfeccionar la natació a Can Ricart.

També ens hem trobat amb la Sthep, una antiga monitora de Ravalsurf i ens ha regalat un neopré de noia xulo, xulo… moltes gràcies per les vostres aportacions i col·laboracions.

Si vols veure mes fotos fes clic aquí

Aquesta entrada s'ha publicat dins de El medi, surf d'impacte, Tallers, Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.