Hands & Surf

Comença setembre i comença el nou curs, i des de Ravalsurf volem mostrar una iniciativa gestada al País Vasc i desenvolupada a Perú.

Es tracta de Hands & Surf, un projecte educatiu que preten desenvolupar-se a través de la pràctica de surf amb els infants més defavorits del pais i de la creació d’una escola de surf autogestionada.  Hands & Surf comença amb la ilusió i les ganes de 4 joves surfers d’aportar el seu granet de sorra en la lluita per construir un món millor, i ho fan de la millor manera que saben, mitjançant el surf.

Comencem doncs el curs, coneixent d’altres projectes amb els que compartim l’afició pel surf , les ganes d’aprendre en grup i ser millors persones. I per a que en sapigueu una mica més, us mostrem el següent vídeo.

Per cert!! aquest any, ja t’has decidit a formar part de Ravalsurf???

Si tens entre 14 i 21 anys i vols aprendre a fer surf o en tens més de 22 anys i vols ser monitor/a voluntari/a, decideix-te i envian’s un correu a ravalsurf@ravalnet.org

Quants més siguem, més riurem!!!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actualitat, surf d'impacte i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.