Benvinguda oficial als tebetians amb tinta d’escriptors

“I mentre esteu ocupats d’aquesta manera, i l’Abel i la Balbina senten angelets celestials i veuen astres de quatre ulls, arriba una remor de lluny, i el terra comença a tremolar. L’aire s’omple de polseguera i plomall, fins que en la broma es retallen 10 siluetes galopants. Es fa silenci, l’espectacle ha tornat. El sol escalfa la sorra, la gent al Teb era escassa i semblaven adormits, ara amb aquests 10 gegants tornem a respirar calma. Tenen crancs a les orelles, i cap de gavina argentada, i aletes llargues de tauró als costats.”

Satisfeta la curiositat…? BENVINGUTS a la tertúlia
gats al Parc de Alba Dedeu(Adaptació del llibre “Gats al parc” de la jove escriptora Alba Dedeu)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.