Breaking News

L’aventura del Gobo en 70 segons!
St. Jordi ja sona!!!
Busquem educadora / dinamitzadora
Busquem educadora
Donem suport a la vaga feminista del 8M!
Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat!
Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Colectic, Notícies

Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat!

Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat!

Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec

anna.sanchez
dv., 23/02/2018 – 10:18

Febrer és sempre el mes de la mobilitat a Catalunya i aquest 2018 no és una excepció! Durant els propers dies a Colectic estarem participant en diversos esdeveniments tecnològics que tenen lloc a la ciutat de Barcelona i que ens apropen a la tecnologia d’una manera educativa, social i apoderadora. Aquí teniu el nostre itinerari per si voleu acompanyar-nos en algun moment!

– Els dies 27 i 28 de febrer tornem a participar al Mobile Social Congress, un espai de trobada i de reflexió ciutadana sobre el model de producció i consum de tecnologies de la informació i la comunicació. El congrés està organitzat per Setem i tindrà lloc al Pati Manning. Com ens hi sumem? Doncs en aquesta ocasió hem cedit la nostra exposició “Dones i ciència”, que vol reivindicar l’imprescindible i alhora invisibilitzat paper de les dones en els sectors de la ciència i la tecnologia i que es podrà veure durant els dos dies. L’exposició recull i reconeix les biografies i descobriments fets per dones com l’Ada Lovelace, Hipatia d’Alexandria o Grace Hopper. I parlant de dones, també participem a la xerrada “Sobirania tecnològica i feminisme”, al costat de Donestech i HackDones BCN. L’acte tindrà lloc el dia 27 a les 18h.

– Del 27 de febrer al 2 de març, també estarem presents al YOMO, un congrés adreçat a joves estudiants que vol despertar vocacions STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) i que tindrà lloc al recinte de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat. Hem dissenyat una activitat molt especial amb mBot, uns robots que permetran a nens i nenes iniciar-se en el món de la robòtica, la programació i l’electrònica a través d’Arduino i Scratch. Al nostre Facebook us donem algunes pistes sobre el tema!

– I tancarem la setmana el dissabte 3 de març al Sobtec, el congrés de sobirania tecnològica que enguany arriba a la seva tercera edició. Ens trobareu a partir de les 11:30h compartint taula amb les companyes de la Lleialtat Santsenca per explicar la nostra experiència amb Nextcloud, una eina d’emmagatzematge d’arxius al núvol desenvolupada amb programari lliure.

Ja ho teniu tot a l’agenda?

 

 

 

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies