Breaking News

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Tot a punt pel Raval(s) 2017!
Compartim els materials sobre programació i dispositius mòbils del projecte CodeMob
Busca’ns a la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2017
Què hi ha darrera del nostre nou logo?
Persones + tecnologia = Colectic!
#ElTebÉsColectic: som cooperativa!
Colectic, Notícies

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.

0

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.

Makers per la inclusió

anna.sanchez
dc., 14/02/2018 – 12:19

El projecte Makers per la inclusió és un projecte amb el que fem, construim i experimentem. Però també ens hem donat temps per fer una cosa que quasi sempre ens queda la última de la llista: reflexionar sobre el que fem i el com ho fem.

Aquest dilluns ens trobem per començar aquesta aventura de repensar i reflexionar plegats. Us volem explicar de primera mà en què consisteix el projecte Makers per la inclusió, què estem fent i a on volem arribar. I especialment volem explicar com, de la mà de les companyes de la Unitat de Coordinació Acadèmica d’Enginyeries i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ens qüestionem i reflexionem sobre com les tecnologies maker ens estan creant noves bretxes digitals, però també noves oportunitats vocacionals i laborals per als nostres joves.

Com han de ser les persones que cobreixin aquestes noves professions? Quines habilitats, quins coneixements, quines tècniques han de dominar? I el què és més important, com podem ajudar als i les nostres joves a participar d’aquestes oportunitats?

Reflexionarem fixant-nos amb experiències similars, de les que volem aprendre i amb les que volem sumar. Aprendrem de Technovation Challenge i com experiències de mentoria TIC obren nous camins per explorar.

Ens veiem el dilluns 19 de febrer a les 10h al Pati Llimona. Confirmes assistència?

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions. / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies