Breaking News

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Tot a punt pel Raval(s) 2017!
Compartim els materials sobre programació i dispositius mòbils del projecte CodeMob
Busca’ns a la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2017
Què hi ha darrera del nostre nou logo?
Persones + tecnologia = Colectic!
#ElTebÉsColectic: som cooperativa!
Colectic, Notícies

Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!

El projecte “Youth e-Perspectives on Migration” (Yep), en el que hem participat durant els anys 2016 i 2017, ha estat reconegut amb el premi “Educació i Democràcia” dins del certamen internacional Lifelong Learning Awards (LLLAwards)! Aquests premis, que es van lliurar el passat 21 de novembre, es donen a les pràctiques educatives destacades sota el lema “Educació en el món digital” i reconeixen experiències que demostren com la tecnologia promou aprenentatges creatius i inclusius.

El Yep és un projecte desenvolupat per la xarxa europea de telecentres All Digital, per Maks Vzw de Bèlgica, per Telecentar de Croàcia i per nosaltres, la cooperativa Colectic. El premi en la categoria d’Educació i Democràcia volia reconèixer projectes que fomentessin el pensament crític mitjançant eines digitals, la consciència dels drets cívics a Internet i la participació activa en democràcia en l’era digital. I això és precisament el que hem intentat treballar durant els últims dos anys de projecte amb el Yep: com utilitzar la tecnologia amb els i les joves per abordar problemes socials actuals, com ara la crisi migratòria entre Europa i Síria. El nostre objectiu ha estat que els joves participants del projecte no només fossin consumidors crítics d’informació sinó que poguessin esdevenir creadors de continguts digitals, a través d’imatges, vídeos i textos.

Des de Colectic volem agrair al jurat aquest reconeixement que ens encoratja a seguir treballant i felicitar als nostres companys de viatge de Croàcia i Bèlgica! Esperem que aquest premi esdevingui un impuls per l’organització de tallers digitals i educatius amb joves a partir de la metodologia i els recursos que s’han generat durant el projecte. Els materials inclouen consells i molts exercicis que podeu posar en pràctica amb els i les vostres joves!

About the author / 

Colectic

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies