Breaking News

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Tot a punt pel Raval(s) 2017!
Compartim els materials sobre programació i dispositius mòbils del projecte CodeMob
Busca’ns a la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2017
Què hi ha darrera del nostre nou logo?
Persones + tecnologia = Colectic!
#ElTebÉsColectic: som cooperativa!
Colectic, Notícies

Tot a punt pel Raval(s) 2017!

El festival de cultura i comunitat Raval(s) torna un any més al barri! Del 9 al 12 de novembre, més de 120 entitats, col·lectius, associacions, comerciants, centres educatius i veïnat del Raval, coordinats per la Fundació Tot Raval, oferirem més de 45 activitats gratuïtes que volen mostrar la riquesa i diversitat cultural del barri. En aquesta edició, la lluita antimasclista torna a ser l’eix principal del festival (ja ho va ser durant 2016), amb l’objectiu de contribuir en la construcció d’un barri igualitari i feminista.

Des de Colectic tornem a participar, un any més, vols saber on trobar-nos?

  • II Vermut homenatge a les dones grans del barri | Dijous 9 de novembre a les 10:30h a la terrasa del CM de Gent Gran Josep Trueta. Cal invitació. Les dones grans són símbol de lluita, de fortalesa i de cura al barri. Amb l’escenificació de Las Pieceras i la realització d’un videomatón en el qual podran explicar les seves vivències, se les homenatjarà en un espai festiu, en el qual elles seran les protagonistes. Organitzem des de Ravalnet, Impulsem, Fundació Tot Raval i Casal Josep Trueta.
  • Compartint Raval | Divendres 10 de novembre de 9:30 a 13:00h a la Plaça de les Caramelles. Durant tot el matí entitats, artistes i equipaments culturals ofereixen activitats adreçades a l’alumnat dels centres d’ensenyament del barri. Participació amb reserva prèvia. Des de Colectic oferirem un taller de robòtica!
  • Dona i Ciència. Xerrada | Divendres 10 de novembre a les 12:00h al Teatre de l’INS Miquel Tarradell. Cinc dones mostren els seus treballs i les seves experiències en el camp de la investigació científico-tècnic, amb la intenció de visibilitzar el seu paper. Aquesta activitat estarà acompanyada de panells expositius sobre les principals dones que han contribuït en l’avenç de la ciència i la tècnica. Organitzem aquesta activitat juntament amb el Consejo Superior de Investigaciones Científicas i amb col·laboració del Miquel Tarradell.
  • Tots i totes som Raval | Dissabte 11 de novembre de 10:00 a 14:00h a la Rambla del Raval. Colectic i Ravalnet oferim un taller obert de robòtica! Podreu tocar i jugar amb material i objectes diversos!
  • Migraccions | Dissabte 11 de novembre d’11:00 a 12:30h a diferents places i carrers del barri. “Marxar, arribar i tornar. Deambular, transitar, caminar, anar. Migraccions és un projecte que reflexiona sobre el viatge amb joves del barri del Raval. Consisteix en accions teatrals a diferents indrets del barr isota diversos paraigües. Coses que van i venen, sols i en companyia”. Organitza Antoni Mas, amb el suport de l’Institut del Teatre i INCA Catalunya. Hi col·laboram Colectic i Projecte Franja.

Al document adjunt, trobareu el programa complert. Us animem a participar de manera activa al Raval(s)! Sortiu al carrer, escolteu música, parleu amb els vostres veïns i veïnes, fabriqueu robots, lluiteu contra el patriarcat i, sobretot, gaudiu d’una cultura feta per i per a les persones!

About the author / 

Colectic

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Tot a punt pel Raval(s) 2017! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies