Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
elteb.org, Notícies

Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!

3

Les inscripcions pel nostre casal d’estiu, Casalnet, ja estan obertes! Del 4 al 25 de juliol us proposem una sèrie d’activitats pensades per als mesos de calor que combinen tecnologia, espai obert i festes del Raval! Des de colònies, a tallers de foto, decoració de carrer, excursions o publicació al blog de JovesTEB, us prometem que no us avorrireu amb nosaltres!

El Casalnet s’adreça a joves d’entre 12 i 18 anys. Podeu acostar-vos per demanar informació i formalitzar la vostra inscripció de dimarts a divendres en horari de 17:00 a 20:00 hores. És recomanable que els i les joves vinguin acompanyats del pare, mare o tutor/a legal per a facilitar el procés d’inscripció. També podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a educatiu@elteb.org.

Aquí teniu el calendari complert d’activitats. Us esperem!

 

 

 

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Inscripcions obertes pel Casalnet 2017! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies