Breaking News

L’aventura del Gobo en 70 segons!
St. Jordi ja sona!!!
Busquem educadora / dinamitzadora
Busquem educadora
Donem suport a la vaga feminista del 8M!
Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat!
Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Colectic, Notícies

Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!

3

Les inscripcions pel nostre casal d’estiu, Casalnet, ja estan obertes! Del 4 al 25 de juliol us proposem una sèrie d’activitats pensades per als mesos de calor que combinen tecnologia, espai obert i festes del Raval! Des de colònies, a tallers de foto, decoració de carrer, excursions o publicació al blog de JovesTEB, us prometem que no us avorrireu amb nosaltres!

El Casalnet s’adreça a joves d’entre 12 i 18 anys. Podeu acostar-vos per demanar informació i formalitzar la vostra inscripció de dimarts a divendres en horari de 17:00 a 20:00 hores. És recomanable que els i les joves vinguin acompanyats del pare, mare o tutor/a legal per a facilitar el procés d’inscripció. També podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a educatiu@elteb.org.

Aquí teniu el calendari complert d’activitats. Us esperem!

 

 

 

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Inscripcions obertes pel Casalnet 2017! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies