Breaking News

Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
Dia Mundial de les Persones Refugiades
Ens veiem a la Barcelona Maker Faire 2017!
Parlem de l’educació al Raval !
Les nostre joves estrenen el curtmetratge “La vida fora del món”
Estreno: La vida fora del món
Xerrada “Com organitzar tallers de coding amb Scratch per nens i nenes”
Anem al Laberint d’Horta!!!
Captura-de-pantalla-2017-06-14-a-les-14.13.26-700x371
elteb.org, Notícies

Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!

2

Les inscripcions pel nostre casal d’estiu, Casalnet, ja estan obertes! Del 4 al 25 de juliol us proposem una sèrie d’activitats pensades per als mesos de calor que combinen tecnologia, espai obert i festes del Raval! Des de colònies, a tallers de foto, decoració de carrer, excursions o publicació al blog de JovesTEB, us prometem que no us avorrireu amb nosaltres!

El Casalnet s’adreça a joves d’entre 12 i 18 anys. Podeu acostar-vos per demanar informació i formalitzar la vostra inscripció de dimarts a divendres en horari de 17:00 a 20:00 hores. És recomanable que els i les joves vinguin acompanyats del pare, mare o tutor/a legal per a facilitar el procés d’inscripció. També podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a educatiu@elteb.org.

Aquí teniu el calendari complert d’activitats. Us esperem!

 

 

 

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Inscripcions obertes pel Casalnet 2017! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies.