Ens veiem a la Barcelona Maker Faire 2017!

Estem molt contentes d’explicar-vos que hem estat seleccionades per participar a la Barcelona Maker Faire 2017, amb el nostre taller Code Club Maker – Techno Jungle! La Barcelona Maker Faire és un esdeveniment anual que reuneix les experiències de creadors, enginyers i artesans innovadors del món de la tecnologia i el món maker. L’edició d’enguany tindrà lloc els propers 17 i 18 de juny a la Fira de Barcelona de Montjuïc (Pavelló Italià) i hi trobareu xerrades, exposicions, tallers i demostracions interactives.

La Maker Faire de Barcelona vol contribuir a promoure la imaginació, la creativitat, la innovació i l’aprenentatge de noves habilitats i idees. A més, s’analitzaran els resultats de l’impacte que la cultura maker té en l’àmbit de l’educació, la societat i l’economia.

La nostra proposta

El Codi Club Maker és un projecte que inclou diferents activitats adreçades a nens i nenes al voltant de l’electrònica i la codificació. Entre aquestes activitats, hi trobem l’Scratch, el llenguatge HTML i CSS i Python, la creació de jocs i animacions i la programació de llocs web.

A la Maker Faire Barcelona, ​​mostrarem les activitats del Codi Club Maker i compartirem una experiència pràctica amb nens i nenes, famílies i professionals de l’educació utilitzant el joc i l’interacció. Durant el taller construïrem una tecno-selva amb animals de cartró i robots, tot donant-los superpoders amb Little Bits. LittleBits és una eina d’electrònica de maquinari de codi obert dissenyat per entendre els principis de l’electrònica d’una manera fàcil i per a tots els públics. D’una forma lúdica podrem experimentar amb diferents dispositius i donar vida als nostre animals de paper!

També aprendrem a programar amb Micro:bit per mesurar i monitorejar el nostre medi ambient a través de sensors simples i dispositius IOT (Internet of Things) amb l’objectiu d’analitzar-lo i millorar-lo.

Més sobre la Maker Faire

La Maker Faire va nèixer el 2006 a San Francisco com un projecte dels editors de Make: Magazine. Des de llavors, ha crescut fins a convertir-se en una xarxa mundial significativa tant de les fires organitzades per Make, com pels esdeveniments produïts de forma independent. La Maker Faire de Barcelona està organitzada per Sónar+D, Fab Lab Barcelona i Soko Tech, amb el suport de la revista Make, l’Ajuntament de Barcelona, IN(3D)USTRY i l’Obra Social “La Caixa”.

 

Powered by WPeMatico