Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
elteb.org, Notícies

Ens veiem a la Barcelona Maker Faire 2017!

2

Estem molt contentes d’explicar-vos que hem estat seleccionades per participar a la Barcelona Maker Faire 2017, amb el nostre taller Code Club Maker – Techno Jungle! La Barcelona Maker Faire és un esdeveniment anual que reuneix les experiències de creadors, enginyers i artesans innovadors del món de la tecnologia i el món maker. L’edició d’enguany tindrà lloc els propers 17 i 18 de juny a la Fira de Barcelona de Montjuïc (Pavelló Italià) i hi trobareu xerrades, exposicions, tallers i demostracions interactives.

La Maker Faire de Barcelona vol contribuir a promoure la imaginació, la creativitat, la innovació i l’aprenentatge de noves habilitats i idees. A més, s’analitzaran els resultats de l’impacte que la cultura maker té en l’àmbit de l’educació, la societat i l’economia.

La nostra proposta

El Codi Club Maker és un projecte que inclou diferents activitats adreçades a nens i nenes al voltant de l’electrònica i la codificació. Entre aquestes activitats, hi trobem l’Scratch, el llenguatge HTML i CSS i Python, la creació de jocs i animacions i la programació de llocs web.

A la Maker Faire Barcelona, ​​mostrarem les activitats del Codi Club Maker i compartirem una experiència pràctica amb nens i nenes, famílies i professionals de l’educació utilitzant el joc i l’interacció. Durant el taller construïrem una tecno-selva amb animals de cartró i robots, tot donant-los superpoders amb Little Bits. LittleBits és una eina d’electrònica de maquinari de codi obert dissenyat per entendre els principis de l’electrònica d’una manera fàcil i per a tots els públics. D’una forma lúdica podrem experimentar amb diferents dispositius i donar vida als nostre animals de paper!

També aprendrem a programar amb Micro:bit per mesurar i monitorejar el nostre medi ambient a través de sensors simples i dispositius IOT (Internet of Things) amb l’objectiu d’analitzar-lo i millorar-lo.

Més sobre la Maker Faire

La Maker Faire va nèixer el 2006 a San Francisco com un projecte dels editors de Make: Magazine. Des de llavors, ha crescut fins a convertir-se en una xarxa mundial significativa tant de les fires organitzades per Make, com pels esdeveniments produïts de forma independent. La Maker Faire de Barcelona està organitzada per Sónar+D, Fab Lab Barcelona i Soko Tech, amb el suport de la revista Make, l’Ajuntament de Barcelona, IN(3D)USTRY i l’Obra Social “La Caixa”.

 

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Ens veiem a la Barcelona Maker Faire 2017! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies