Breaking News

WEMIN, capacitem les dones migrants i enfortim les comunitats locals a Europa
Projecte Welcome: formació de formadors a Atenes
L’aventura del Gobo en 70 segons!
St. Jordi ja sona!!!
Busquem educadora / dinamitzadora
Busquem educadora
Donem suport a la vaga feminista del 8M!
Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat!
Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Colectic, Notícies

Les noies del Technovation Challenge presenten les seves apps!

2

Foto de grup de Technovation 2017L’edició 2017 de Technovation Challenge està arribant al final. Des de gener, 370 noies han treballat en el desenvolupament d’una aplicació mòbil per resoldre un problema del món. Ara toca presentar la feina feta! Els dies 6 i 12 de maig, Barcelona i Madrid acullen les finals estatals.

La final per als equips sènior es realitzarà el dissabte 6 de maig en un esdeveniment simultani a Madrid i Barcelona (de 9.30 a 14.00 hores, a CaixaForum). Els equips júnior seran avaluats el 6 de maig a Madrid i el 12 de maig a Barcelona (de 17.30 a 20.30 hores, al Mobile World Centre).

Les guanyadores de les finals estatals participaran en la semifinal mundial. Els seus treballs seran avaluats per un jurat virtual, format per dones d’arreu, que triarà les millors propostes. Aquestes viatjaran a Sant Francisco, Estats Units, durant el mes d’agost per a la fase final. Els equips participants opten a premis d’entre 2.500 i 15.000 dòlars.

Les dones representen tan sols el 30% dels treballadors de les TIC en la Unió Europea. Per tant, hi ha molta feina a fer per engrescar les joves a apostar per carreres tècniques. Technovation aporta el seu gra de sorra, ja que les dades recollides en edicions anteriors mostren que produeix un 78% d’augment de l’interès de les noies participants en l’àmbit de la tecnologia i un 70% en el de l’emprenedoria digital.

Des del Teb hem volgut donar suport a aquest projecte, impulsat a nivell estatal per l’Associació Espiral, perquè estem 100% d’acord en que cal potenciar les vocacions tecnològiques de les joves.

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin