Breaking News

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Tot a punt pel Raval(s) 2017!
Compartim els materials sobre programació i dispositius mòbils del projecte CodeMob
Busca’ns a la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2017
Què hi ha darrera del nostre nou logo?
Persones + tecnologia = Colectic!
#ElTebÉsColectic: som cooperativa!
Colectic, Notícies

Les noies del Technovation Challenge presenten les seves apps!

2

Foto de grup de Technovation 2017L’edició 2017 de Technovation Challenge està arribant al final. Des de gener, 370 noies han treballat en el desenvolupament d’una aplicació mòbil per resoldre un problema del món. Ara toca presentar la feina feta! Els dies 6 i 12 de maig, Barcelona i Madrid acullen les finals estatals.

La final per als equips sènior es realitzarà el dissabte 6 de maig en un esdeveniment simultani a Madrid i Barcelona (de 9.30 a 14.00 hores, a CaixaForum). Els equips júnior seran avaluats el 6 de maig a Madrid i el 12 de maig a Barcelona (de 17.30 a 20.30 hores, al Mobile World Centre).

Les guanyadores de les finals estatals participaran en la semifinal mundial. Els seus treballs seran avaluats per un jurat virtual, format per dones d’arreu, que triarà les millors propostes. Aquestes viatjaran a Sant Francisco, Estats Units, durant el mes d’agost per a la fase final. Els equips participants opten a premis d’entre 2.500 i 15.000 dòlars.

Les dones representen tan sols el 30% dels treballadors de les TIC en la Unió Europea. Per tant, hi ha molta feina a fer per engrescar les joves a apostar per carreres tècniques. Technovation aporta el seu gra de sorra, ja que les dades recollides en edicions anteriors mostren que produeix un 78% d’augment de l’interès de les noies participants en l’àmbit de la tecnologia i un 70% en el de l’emprenedoria digital.

Des del Teb hem volgut donar suport a aquest projecte, impulsat a nivell estatal per l’Associació Espiral, perquè estem 100% d’acord en que cal potenciar les vocacions tecnològiques de les joves.

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Les noies del Technovation Challenge presenten les seves apps! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies