Breaking News

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Tot a punt pel Raval(s) 2017!
Compartim els materials sobre programació i dispositius mòbils del projecte CodeMob
Busca’ns a la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2017
Què hi ha darrera del nostre nou logo?
Persones + tecnologia = Colectic!
#ElTebÉsColectic: som cooperativa!
Colectic, Notícies

Matrícula oberta pel PFI de manteniment informàtic 2017/2018!

9
El període d’inscripció pel nostre Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de muntatge i manteniment d’equipaments informàtics ja està obert! El curs s’adreça a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut la ESO i es troben en situació d’atur.

Es tracta d’un curs de 1.000 hores lectives amb sessions teòrico-pràctiques. D’aquestes, 180 hores es corresponen a pràctiques en empreses, entitats i comerços del sector tecnològic. L’inici del curs està previst pel mes de setembre i finalitzarà al juny de 2018. La formació,  que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional, es desenvolupa seguint una metodologia participativa i generant espais de relació i cooperació amb altres companys i companyes que comparteixen interessos.

Si t’interessa la informàtica i creus que et podria agradar dedicar-t’hi professionalment, o si estàs pensant en tornar a estudiar i necessites una via de tornada al circuit educatiu, no ho dubtis més, i contacta amb nosaltres. Després d’aquesta formació, podràs accedir al món laboral amb més experiència al teu currículum i amb molts coneixements i competències adquirides que, si vols, podràs ampliar si decideixes reincorporar-te al sistema educatiu.

Si encara no t’hem convençut, et mostren un tastet del que podràs fer al nostre PFI. En aquest curs 2016-2017 , els alumnes han desenvolupat el seu projecte integrat al voltant de la robòtica amb Arduino, una placa controladora de hardware lliure. Els diferents equips, composats per dos alumnes cadascun, han construït vehicles de 4 rodes dirigits per telèfon mòbil i barreres de pàrquing intel·ligents, que al detectar un vehicle prop de l’entrada accionen un semàfor que obre la tanca.

Aquest és el resultat! Us agrada?

About the author / 

Colectic

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Matrícula oberta pel PFI de manteniment informàtic 2017/2018! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies