Breaking News

WEMIN, capacitem les dones migrants i enfortim les comunitats locals a Europa
Projecte Welcome: formació de formadors a Atenes
L’aventura del Gobo en 70 segons!
St. Jordi ja sona!!!
Busquem educadora / dinamitzadora
Busquem educadora
Donem suport a la vaga feminista del 8M!
Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat!
Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Colectic, Notícies

Matrícula oberta pel PFI de manteniment informàtic 2017/2018!

9
El període d’inscripció pel nostre Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de muntatge i manteniment d’equipaments informàtics ja està obert! El curs s’adreça a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut la ESO i es troben en situació d’atur.

Es tracta d’un curs de 1.000 hores lectives amb sessions teòrico-pràctiques. D’aquestes, 180 hores es corresponen a pràctiques en empreses, entitats i comerços del sector tecnològic. L’inici del curs està previst pel mes de setembre i finalitzarà al juny de 2018. La formació,  que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional, es desenvolupa seguint una metodologia participativa i generant espais de relació i cooperació amb altres companys i companyes que comparteixen interessos.

Si t’interessa la informàtica i creus que et podria agradar dedicar-t’hi professionalment, o si estàs pensant en tornar a estudiar i necessites una via de tornada al circuit educatiu, no ho dubtis més, i contacta amb nosaltres. Després d’aquesta formació, podràs accedir al món laboral amb més experiència al teu currículum i amb molts coneixements i competències adquirides que, si vols, podràs ampliar si decideixes reincorporar-te al sistema educatiu.

Si encara no t’hem convençut, et mostren un tastet del que podràs fer al nostre PFI. En aquest curs 2016-2017 , els alumnes han desenvolupat el seu projecte integrat al voltant de la robòtica amb Arduino, una placa controladora de hardware lliure. Els diferents equips, composats per dos alumnes cadascun, han construït vehicles de 4 rodes dirigits per telèfon mòbil i barreres de pàrquing intel·ligents, que al detectar un vehicle prop de l’entrada accionen un semàfor que obre la tanca.

Aquest és el resultat! Us agrada?

About the author / 

Colectic