Breaking News

Sant Jordi: Anem de colonies!
Matrícula oberta pel PFI de manteniment informàtic 2017/2018!
Busquem artistes per intervenir a la Pista Negra
Sant Jordi 2017: taller de realitat virtual per descobrir l’art del Raval
Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress!
Joves Migrants TEB & Ravalnet
YEP4Europe: l’experiència dels i les joves del Teb en vídeo
Forma’t en Moodle amb el Teb i virtualitza els teus cursos!
Comunitat, memòria i art: així serà el nou Teatre Arnau
Avui “ultim”partit de la lliga de valors VS Franja
Pista_negra-250x173
elteb.org, Notícies

Busquem artistes per intervenir a la Pista Negra

0 2

La Pista Negra, el projecte esportiu, comunitari i artístic situat entre el carrer Sant Rafael i el carrer de la Riereta del Raval, busca 3 artistes que vulguin realitzar una intervenció als seus murs. Per aquest motiu, els joves participants i l’equip de la pista i els veïns dissenyadors de l’EspaiBuenRollo llencen una convocatòria oberta, que compta amb el suport de la Comissió Esportiva de la Taula Jove del Raval, Foment de Ciutat i la Festa Jove del Raval.

El procés creatiu comptarà amb la participació dels joves i la comunitat vinculada a la Pista Negra. En concret, es busquen 2 artistes que vulguin intervenir en dos murs diferents de forma individual i un tercer per a la creació d’un mural col·laboratiu. Les intervencions hauran de transmetre els valors del projecte: diversitat, comunitat, vida saludable, gènere, joventut i esport com a eina de transformació social. Les persones interessades hauran d’enviar una proposta d’obra artística relacionada amb l’objecte de la convocatòria a pistanegra.raval@gmail.com abans del 22/05/2017.

Aquí teniu les bases complertes de la convocatòria.

Una mica d’història

El projecte de dinamització comunitària de la Pista Negra va nèixer a l’agost del 2016 fruit del treball en xarxa entre els serveis i entitats que s’adrecen a adolescents i joves del Raval per donar una resposta comunitària i global a la demanda d’espais on practicar esport. Entenent l’esport com a eina d’intervenció social, es busca que la Pista Negra esdevingui un punt de trobada i convivència comunitària que incideixi positivament a la qualitat de vida de veïnes i veïns. El projecte vol potenciar la participació, integració i apoderament del veïnat del barri del Raval en la dinamització de l’espai públic. Com a projecte de dinamització comunitària és liderat i coordinat per la Comissió Esportiva Taula Jove del Raval.

La Pista Negra acull al voltant de 100 joves i infants de diferents edats i orígens que partint de la seva demanda, i amb el suport de l’equip educatiu, s’organitzen per a practicar diferents esports (voleibol, criquet, bàsquet, bàdminton i jocs esportius) i dur a terme dinàmiques de caire comunitari (torneigs esportius, activitats culturals…).

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Busquem artistes per intervenir a la Pista Negra / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies.