Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
elteb.org, Notícies

Busquem artistes per intervenir a la Pista Negra

3

La Pista Negra, el projecte esportiu, comunitari i artístic situat entre el carrer Sant Rafael i el carrer de la Riereta del Raval, busca 3 artistes que vulguin realitzar una intervenció als seus murs. Per aquest motiu, els joves participants i l’equip de la pista i els veïns dissenyadors de l’EspaiBuenRollo llencen una convocatòria oberta, que compta amb el suport de la Comissió Esportiva de la Taula Jove del Raval, Foment de Ciutat i la Festa Jove del Raval.

El procés creatiu comptarà amb la participació dels joves i la comunitat vinculada a la Pista Negra. En concret, es busquen 2 artistes que vulguin intervenir en dos murs diferents de forma individual i un tercer per a la creació d’un mural col·laboratiu. Les intervencions hauran de transmetre els valors del projecte: diversitat, comunitat, vida saludable, gènere, joventut i esport com a eina de transformació social. Les persones interessades hauran d’enviar una proposta d’obra artística relacionada amb l’objecte de la convocatòria a pistanegra.raval@gmail.com abans del 22/05/2017.

Aquí teniu les bases complertes de la convocatòria.

Una mica d’història

El projecte de dinamització comunitària de la Pista Negra va nèixer a l’agost del 2016 fruit del treball en xarxa entre els serveis i entitats que s’adrecen a adolescents i joves del Raval per donar una resposta comunitària i global a la demanda d’espais on practicar esport. Entenent l’esport com a eina d’intervenció social, es busca que la Pista Negra esdevingui un punt de trobada i convivència comunitària que incideixi positivament a la qualitat de vida de veïnes i veïns. El projecte vol potenciar la participació, integració i apoderament del veïnat del barri del Raval en la dinamització de l’espai públic. Com a projecte de dinamització comunitària és liderat i coordinat per la Comissió Esportiva Taula Jove del Raval.

La Pista Negra acull al voltant de 100 joves i infants de diferents edats i orígens que partint de la seva demanda, i amb el suport de l’equip educatiu, s’organitzen per a practicar diferents esports (voleibol, criquet, bàsquet, bàdminton i jocs esportius) i dur a terme dinàmiques de caire comunitari (torneigs esportius, activitats culturals…).

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Busquem artistes per intervenir a la Pista Negra / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies