Breaking News

Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Tot a punt pel Raval(s) 2017!
Compartim els materials sobre programació i dispositius mòbils del projecte CodeMob
Busca’ns a la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2017
Què hi ha darrera del nostre nou logo?
Persones + tecnologia = Colectic!
#ElTebÉsColectic: som cooperativa!
Colectic, Notícies

Sant Jordi 2017: taller de realitat virtual per descobrir l’art del Raval

4

El proper diumenge 23 d’abril, les entitats del Raval tornem a sortir al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi! La Rambla del Raval serà l’epicentre de la festa que, un cop més, s’ha dissenyat d’una forma col·laborativa i participativa. Més de vuitanta entitats, organitzacions, escoles, serveis, comerços del barri i més de 400 persones s’impliquen directament en l’organització de la Diada, que es coordina des de la Fundació Tot Raval.

Des del Teb hem preparat una activitat molt especial per aquesta diada: dos tallers de realitat virtual per descobrir l’art que amaga el Raval. L’activitat inclou el muntatge i decoració d’ulleres (cardboards) i també us ensenyarem com es fan les fotografies esfèriques. Gràcies a la realitat virtual podreu fer una passejada pel Raval en 360º, en qualsevol moment i des de qualsevol indret del planeta per veure els graffitis que decoren algunes de les persianes del barri, que han estat intervingudes dins del projecte comunitari Itaka.

 

 

El taller, totalment gratuït, es repetirà dos cops, a les 11h i a les 16h. Us informem que l’activitat és apte per a nens i nenes majors de 7 anys.

A més, durant la tarda estarem venent sabons i bosses serigrafiades que serviran per finançar les colònies d’estiu dels i les nostres joves. Durant tot el dia, hi haurà moltíssimes activitats i actuacions musicals que posaran de manifest la riquesa cultural del barri. Aquí teniu el programa complert:

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Sant Jordi 2017: taller de realitat virtual per descobrir l’art del Raval / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies