Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress!

Aprèn WordPress amb aquest curs!Al Teb ens agrada donar un cop de mà a les entitats del tercer sector amb la seva comunicació digital. Per això, oferim formacions i assessorament, col·laborant amb diferents administracions i organitzacions. Aquest mes de maig engeguem un curs especialment pensat per a les entitats que no tenen presència a la xarxa, amb el qual aprendran a crear-se una plana web i a fer els primers passos a les xarxes socials. T’hi apuntes? Les inscripcions ja són obertes.

“Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress” és un curs molt pràctic, que acompanya els/les alumnes pas a pas en la creació de la seva plana web amb la plataforma WordPress. Es tracta d’una eina fàcil d’utilitzar, que permet crear i gestionar de manera gratuïta espais web adaptats a les necessitats de cada entitat. El curs també ajuda a descobrir les millors maneres de donar difusió a les comunicacions a través de les xarxes socials.

La formació s’adreça a persones voluntàries i treballadores de les entitats del tercer sector i està reconeguda pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Es realitzarà en línia del 2 al 28 de maig i requerirà una dedicació de 20 hores, aproximadament. Té un cost de 15 euros per participant. La inscripció es pot realitzar a través d’aquest formulari.

Mitjançant aquesta formació l’alumnat coneixerà:

  • Què necessitem comunicar? Els/les participants valoraran què i com volen comunicar.
  • Quatre claus per a la comunicació digital: Consells per saber escriure continguts en un mitjà digital.
  • L’estructura del nostre espai web. Pensem com organitzar la informació.
  • Com puc fer…? Inserir fotografies, compartir vídeos, crear un àlbum de fotografies, inserir mapes, classificar els continguts… El nostre web ens permetrà això i molt més!
  • Extensions i disseny: Coneixerem extensions i canviar el disseny del blog en un clic.

Els/les alumnes del curs podran portar a la pràctica tot el que aprenguin creant l’espai web de la seva entitat a la plataforma de blogs de xarxanet.org. En el cas de disposar d’un blog i que s’hi vulguin posar en pràctica els aprenentatges del curs, caldrà que aquest estigui creat amb WordPress i instal·lat en un servidor propi.

Powered by WPeMatico