Breaking News

Busquem artistes per intervenir a la Pista Negra
Sant Jordi 2017: taller de realitat virtual per descobrir l’art del Raval
Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress!
Joves Migrants TEB & Ravalnet
YEP4Europe: l’experiència dels i les joves del Teb en vídeo
Forma’t en Moodle amb el Teb i virtualitza els teus cursos!
Comunitat, memòria i art: així serà el nou Teatre Arnau
Avui “ultim”partit de la lliga de valors VS Franja
Teaser de “La vida fora del món”, curtmetratge sobre el sensellarisme
30m Radio TEB Ravalnet: Persones sense llar
campus-jove-peretarres-250x94
elteb.org, Notícies

Colònies tecnològiques: vols ser un emprenedor smart?

3

campus-jove-peretarresLes smart cities ajuden als seus ciutadans aportant-los informació per a que preguin les decisions d’una forma més intel·ligent. I als joves? En què pot ajudar-los una smart city com Barcelona? Si tens entre 14 i 17 anys i vols descobrir-ho gaudint d’unes colònies tecnològiques, segueix llegint!

Durant el juliol de 2017, ens sumem al Campus Jove de la Fundació Pere Tarrés per impartir el taller “Emprenedoria smart”. Es tracta d’una activitat de 25h que es desenvoluparà del 10 al 14 de juliol entre les 10 i les 14 hores. L’objectiu és que els i les participants aprenguin a programar, a partir de la detecció i creació de solucions TIC de problemes quotidians del seu entorn. Per exemple, vols saber quines pistes de bàsquet de la ciutat s’estan utilitzant ara mateix? O quan has de regar les teves plantes? Al taller aprendrem a captar informació mitjançant diferents tipus de sensors i a tractar-la programant els algoritmes més adequats per poder-la compartir a través d’Internet. La setmana estarà dividida en diferents fases: observació + construcció + programació + prova + posada en marxa!

La programació és una eina excel·lent que combina la innovació tecnològica i la creativitat del disseny. La suma d’aquests dos conceptes permet potenciar i desenvolupar habilitats i competències com l’emprenedoria, la iniciativa, la independència, l’autoconfiança, el treball en equip i la capacitat crítica.

És necessari fer inscripció prèvia. Les places són limitades!

El Campus Jove tindrà lloc a la Facultat Pere Tarrés – URL, al carrer Santaló, 37 de Barcelona. 

 

Powered by WPeMatico

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Colònies tecnològiques: vols ser un emprenedor smart? / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies.