Breaking News

Busquem artistes per intervenir a la Pista Negra
Sant Jordi 2017: taller de realitat virtual per descobrir l’art del Raval
Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress!
Joves Migrants TEB & Ravalnet
YEP4Europe: l’experiència dels i les joves del Teb en vídeo
Forma’t en Moodle amb el Teb i virtualitza els teus cursos!
Comunitat, memòria i art: així serà el nou Teatre Arnau
Avui “ultim”partit de la lliga de valors VS Franja
Teaser de “La vida fora del món”, curtmetratge sobre el sensellarisme
30m Radio TEB Ravalnet: Persones sense llar
IMG_20170201_194444
Blog

Taller sense sostre

25

IMG_20170201_194444 IMG_20170201_194507 IMG_20170201_194522IMG_9209Cada dimecres i alguns dissabtes fem un taller per un curt metratge sobre els sense sostre, volem ajudar-los a que la gent els entengui i respecti. Molta gent viu al carrer i molta gent es queda sense casa perquè està a l’atur o li pugen el lloguer de casa seva. Això no està bé i volem que no passi més. Hem parlat de coses que passen al barri i hem vist que enlloc de barallar-se hem de entendre com son les coses i intentar fer algo…IMG_6282 IMG_9640 IMG_9641 IMG_9643 IMG_9644

Histories de carrer:

“Había un sin techo en la Rambla en Ramadan que le ibamos a tirar globos y por la mañana nos pilla jugando criquet y nos coge pro el brazo preguntando por què le tiramos globos. Un senhor vino a ayudarnos, llamó la policia y se llevaron al sin techo, però despuès volvió.

Unos días mas tarde otro sin techo que estaba borracho estaba peleandose con él y le da con un palo en la cabeça y volvió la policia y lo llevaron, nosotros fuimos a hablar con él para saber como estaba y pedimos perdon por tirarale globos, unos meses más tarde se murió, tenia la cara muy gorda de beber.

Algunas veces ha sido divertido, otras me he arrepentido, porque sabia que ese senhor no tiene casa ni que comer, ellos por veces también molestan a la gente porque estan borrachos.

El a nosotros no nos hacia nada, eramos nosotros que le haciamos a él.”

About the author / 

alex

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Taller sense sostre / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies.