Ens sumem al festival Raval(s) per la lluita antimasclista!

captura-de-pantalla-2016-11-03-a-les-18-57-53De l’11 al 13 de novembre, el Festival de Cultura Raval(s) celebrarà la seva 14a edició carregat de canvis i noves mirades sobre el barri.  I un any més, desde El Teb ens hi hem volgut sumar! Al costat de 120 entitats, col·lectius, associacions, comerciants, centres educatius i veïns i veïnes del Raval hem construït un festival comunitari i col·laboratiu, que enguany posa la mirada en la diversitat de gènere i la defensa de la igualtat. Com a novetat, i a partir d’aquesta edició, la temàtica serà biennal, per tal que els i les participants puguin treballar els continguts amb més profunditat i continuïtat, tot mostrant millor els processos de creació.

En total s’han programat 40 activitats artístiques, socials i educatives; totes gratuïtes. A la pàgina web de la Fundació Tot Raval, coordinadora del festival, trobareu tota la informació del programa en detall. Nosaltres us avancem quines són les activitats on trobareu a El Teb i Ravalnet!

  • Divendres 11 de novembre:

11 a 13h i 15 a 18h. Exposició “Las Pieceras”: conjunt d’entrevistes en format vídeo, realitzades per membres de la Mediateca de Ravalnet, que vol donar veu a les dones del Raval que durant anys han compaginat les tasques domèstiques amb tasques laborals, sobretot en l’època de la postguerra (Ateneu del Raval, carrer Reina Amàlia, 3).

16 a 18 h. Rimes per la Igualtat: concurs de rimes sobre la dona a càrrec de El Teb i Ravalnet (Jardins de Sant Pau).

18 a 18:45 h. Taller de rimes: actuació interactiva en directe amb la participació del públic a càrrec de El Teb i La Llama Colectivo de Rap (Jardins de Sant Pau).

  • Divendres 11 de novembre (tarda) i dissabte 12 de novembre (matí):

Intervenció artística de l’entorn de la plaça a càrrec d’Itaka (AEIRaval, Impulsem, Fundació Joan Salvador Gavina, El Teb). Es pintaran persianes sota la temàtica del cinema i la dona, amb l’acompanyament d’un artista. Els nostres participants estaran realitzant entrevistes a través del projecte de vídeo comunitari de tot el procés (Plaça Salvador Seguí).

 

 

Powered by WPeMatico