Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
ActivitatsTeb, Blog, Els espais

Gimcana del Raval 2016

73

El Divendres 3 de juny de 2016 vam fer una gimcana al Raval amb tots els entitats del Raval, nosaltres vam quedar a les 16:30 a la plaça Sant Rafael per fer les inscripcions que son el Xavi i l’Álex que s’encarregava, a les 17:00 vam comencar la gimacana amb tots els equips, cada esport erava cada 20 minuts, cada esport era diferent, feiem espor amb discapacitat, com per exemple cadira de rodes que es feia al Collaso i Gil, també hi ha més eports que son: frisbee, Criquet, Bàsquet, circ i tennis taula. Els encarregats en donava un full dels esports i cada esport tenia uns punts que si l’encertes tindras punts al final ho sumem i el que hagi fet mes de punts, guanya, a les 20:00 ens vam reunir amb tots els equips, tambe vam fer fotos, aqui os deixem les fotos.

 

IMG_5122

IMG_5164

 

IMG_5193

IMG_5247

About the author / 

zoni009

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Gimcana del Raval 2016 / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies