Últimes places per al curs de blocs adreçat a entitats!

facebookL’espai web de la teva entitat ha de ser el pal de paller de tots els canals de comunicació digital. Mitjançant aquesta formació online podràs aprendre a construir-te tu mateixa el web de la teva entitat!

WordPress és un gestor de continguts gratuït basat en la filosofia del programari lliure. Mitjançant WordPress, podreu crear un espai web bàsic i amb els seus mòduls, podreu ampliar funcionalitats: incloure un calendari, incloure les xarxes socials, incloure eines de missatgeria electrònica. Per a realitzar la vostra inscripció cal omplir el següent formulari.

Amb aquesta formació els alumnes coneixeran:

  • Què es necessita comunicar? Els alumnes coneixeran com organitzar correctament la informació de la seva entitat que volen ensenyar mitjançant el blog.
  • Quatre claus per a la comunicació en línia: no és el mateix comunicar per paper que en un mitja digital. En aquest apartat els alumnes coneixeran les claus per saber escriure continguts idonis en un mitjà digital.
  • L’estructura del nostre bloc. Quin ha de ser el menú del vostre blog? Cal tenir una secció de notícies quan no teniu tantes notícies? Cal inserir un mapa? Totes aquestes qüestions seran resoltes en aquest apartat.
  • Com puc fer…? Inserir fotografies, inserir vídeos, àlbum fotografies, mapes, classificar els continguts…
  • Conèixer extensions i canviar el disseny del teu blog en un clic.

El TEB donarà totes les dades d’accés uns dies abans de l’inici de la formació. La formació començarà el 30 de maig i acabarà el 26 de juny. En el cas de disposar d’un blog, cal que aquest sigui WordPress instal·lat en un servidor propi. Els i les alumnes que utilitzin un WordPress.com, un Blogspot o un altre servei, no podràn seguir correctament els continguts de la formació. Els i les alumnes que no disposin d’un blog, se’ls facilitarà un blog propi a la Plataforma de Blogs de Xarxanet per tal de continuar correctament la formació.

Formació reconeguda pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya.

Powered by WPeMatico