Apunta’t al Sant Jordi més tecnològic!

IMG_4232La Rambla del Raval tornarà a ser un any més el centre de les activitats de celebració de la Diada de Sant Jordi al barri. Tot i que les tradicions són les grans protagonistes del 23 d’abril, el Teb sortirà al carrer amb una proposta innovadora i tecnològica adreçada a grans i petits. La nostra carpa estarà en marxa de 10 a 20 hores amb diferents activitat però la gran novetat d’enguany és el taller de robòtica amb Little Bits que hem programat entre les 11h i les 13 hores i que porta per nom “Construeix el teu drac”. Es tracta d’una activitat educativa molt divertida per aprendre conceptes bàsics d’electrònica i pensament seqüencial. Podràs fabricar i animar el teu robot en forma de drac sense tenir coneixements previs de programació. I l’activitat és gratuïta! Aquí tens una llista de reproducció d’algun dels dissenys que es van realitzar als tallers per a escoles durant el Mobile World Congress.

A la tarda, els i les joves de l’entitat estaran venent manualitats per a cobrir les despeses de les seves colònies d’estiu. A més, aquests dies han estat preparant jocs i dinàmiques entorn als drets humans; un tema que treballem de forma transversal a tots els projectes de l’entitat. I recordeu que a partir de les 19 hores, el col·lectiu de rap La Llama actuarà a l’escenari principal de la Rambla amb el tema “Rimando por los derechos”.

La Rambla del Raval reunirà un total de 75 entitats del barri, que tornaran a demostrar l’enorme vitalitat, diversitat i riquesa cultural del Raval. En total s’han programat una quarantena d’activitats durant tot el dia.

Powered by WPeMatico