Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
ActivitatsTeb, drets humans, rap educatiu, RAP PROTESTA, Ravalnet, TEB

Festa Major del Raval (Carrer dels Salvador)

61

El divendres passat vam celebrar la Festa Major al carrer dels Salvador, acompanyats de Taula del Raval, L’associació de veïns del carrer la Cera que van fer una xocolatada amb croissants i amb l’actuació dels Bastoners del Raval, els joves del teb una exposició de fotografies sobre els drets humans. La tarda va ser molt divertida i va haver-hi un bon caliu.

 

IMG_7374 IMG_7378 IMG_7430 IMG_7500 IMG_7388

About the author / 

La Llama Colectivo de rap

Col·lectiu de Rap constituit per diversos joves del barri del Raval. Projecte educatiu i comunitari de l'Associació per a Joves TEB i Ravalnet. --- Colectivo de Rap constituido por diferentes jovenes del barrio del Raval. Proyecto educativo y comunitario de la Associació per a Joves TEB i Ravalnet.

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Festa Major del Raval (Carrer dels Salvador) / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies