Assemblea de joves i festa de nadal

Assemblea Joves, hem parlat i pactat….

– Equip de futbol Tebjuniors: necessiten ajuda per no barallar-se tant.
– Equip Futbol CEEB: s’apuntaran a la lliga per a moure’s mes per Barcelona, per a comprar material poden organitzar tornejos i altres activitats.
– Taller Ball: necessiten un tallerista i plantegen la possibilitat de formar dos grups, un amb el Ravi i Nurul com a professors i un altre per als més experts en horari adults. També hi ha la possibilitat d’anar al taller de ball de franja.
– Taller de guitarra: necessiten material, pactem la compra de dues fundes i es valorarà la necessitat de més guitarres al final de curs. L’ampliació del taller es pot fer començant de forma autònoma a les 19:00. Per aconseguir material també podem fer us de les xarxes socials.
– Comissió de festes: demanen material per a reciclar, samarretes vermelles i blanques i cartró. Podeu apuntar-vos a l’amic invisible fins aquest dijous, repartirem l’amic que toca el divendres.
– Taller rimes: es demana mes serietat en l’assistència, el grup de La llama demana ajuda per la gestió del seu bloc. Es faran samarretes del grup per a tots els col·laboradors en els concerts i activitats desenvolupades.
– Edició de vídeo: necessitem més participants en el taller per a editar els vídeos que es fan de les diferents activitats.
– Ràdio Teb: L’ultim programa de 30m al Teb ha anat molt bé, qualsevol que vulgui pot participar en aquest taller.
– Taller de fotos: El Ravi recorda que necessita un mínim de participants per a engegar el taller.IMG_1245

One thought on “Assemblea de joves i festa de nadal

 1. Gràcies Hamida!
  Va molt bé poder tenir un resum als que no hi vam poder ser!
  Si em deixeu, faig aportacions via comentari 🙂
  – Taller de rimes: estic donant un cop de mà amb el nou blog de la Llama, sobretot amb el disseny i veient com funciona tot.
  – 30m al Teb: què bé! Fa molta il·lusió que es torni a fer. Ja el podem escoltar? Està publicat al blog?
  – Taller de foto digital: de moment només ha començat a venir el Wq, i hem començat a fer algunes coses els dimecres de 20:30h a 21:30h

  Gent, molt bona feina amb les assemblees, les activitats i el blog, fantàstic!

Comments are closed.