La Llama, guanyadors del premi del públic al concurs de videoclips HOP !!!

Ahir divendres 14 de Novembre, els nois del TEB del grup La Llama, van participar al Festival Hop, al Centre Cívic L’Albareda. El videoclip dels joves La Llama, “VOCES MUDAS”, que vàrem presentar al concurs de videoclips organitzat pel FESTIVAL HOP, va resultar guanyador del premi del public. El premi del jurat se’l va endur el grup PRAXIZ, amb el videoclip, FAUNA Y FLORA. I per acabar,  La Llama va oferir un petit concert al públic assistent que va animar moltíssim als nois del TEB, donant-ho tot dalt de l’escenari. Estem mooooooooooooooooooooooooolt contents amb aquest premi, és energia extra per seguir treballant em aquest projecte que tantes satisfaccion sens està donant. I com diuen els nois del La Llama…. TOTS SOM UN !! Així que, FELICITATS A TOTHOM!!!

albareda

One thought on “La Llama, guanyadors del premi del públic al concurs de videoclips HOP !!!

  1. Ole!
    Just em connectava per veure si hi havia notícies d’ahir, ole ole!
    Moltes felicitats a totes les persones que han fet possible el videoclip i participen del projecte! Sí!

Comments are closed.