Sou una entitat i voleu millorar la vostra presencia virtual?

Imatge amb llicència CC BY 2.0 de Serge Kij (Flickr)El Pla de Formació del Voluntariat ofereix un curs avançat de blogs adreçat a aquelles entitats sense afany de lucre que ja tinguin un blog i vulguin aprofundir en la seva gestió. La formació es realitzarà del 3 a 23 de novembre i el Teb serà l’encarregat d’impartir-lo.

Les entitats sense afany de lucre desenvolupen una tasca imprescindible en la societat. Sovint, però, no troben el temps o la manera de donar a conèixer les seves accions. Des del Teb intentem donar-los un cop de mà per tal que trobin la millor manera per comunicar allò que fan. Una de les vies són els blogs creats amb la plataforma WordPress, una manera fàcil i efectiva de tenir un lloc web per a la teva entitat. En aquesta formació t’expliquem com treure-li tot el profit, com integrar-lo amb les xarxes socials i eines 2.0, i com millorar el seu posicionament.

El Curs avançat de blogs s’impartirà en línia a través de l’entorn virtual d’aprenentatge del Pla de Formació del Voluntariat. Requerirà aproximadament una dedicació de 12 hores lectives i es desenvoluparà del 3 al 23 de novembre. Tindrà un cost de 15 euros.

Al llarg d’aquestes tres setmanes els/les alumnes aprendran:

  • Com configurar el nostre blog per integrar-lo a les xarxes socials i al web 2.0 (RSS, comentaris, compartir…)
  • Quines tècniques podem fer servir per millorar el posicionament de la nostra plana web?
  • Quines noves funcions trobem en la nostra web?

Per participar en el curs és necessari omplir aquest formulari d’inscripció. És necessari que la persona que participi en el curs disposi d’un blog dins de la plataforma blocs.xarxanet.org per poder aprofitar els continguts. En el cas de no tenir-ne, seria necessari que el blog que disposés fos un WordPress.

El Teb col·labora des de fa anys amb el Pla de Formació del Voluntariat i amb la plataforma d’associacionisme i voluntariat xarxanet.org. Entre altres accions, ens encarreguem de les formacions relacionades amb la comunicació i les eines 2.0 i gestionem la plataforma de blogs de xarxanet.org.

Powered by WPeMatico