El Teb participa a una jornada sobre robòtica i codi a Olot

Robòtica ArduinoEl Teb explicarà la seva experiència en robòtica educativa el proper 15 d’octubre, a Olot. La xerrada forma part del programa de la jornada “Codifica’t”, organitzada per la Xarxa Punt TIC (la xarxa de telecentres de Catalunya) i que s’emmarca dins de la celebració de la European Code Week. Aquesta convocatòria, a nivell europeu, vol fomentar i promoure l’aprenentatge de la programació i el codi a nivell ciutadà.

Durant 15 minuts, el Teb explicarà el seu projecte RoboTeb, una comunitat d’autoaprenentatge amb Arduino que es basa en la filosofia del learning by doing. El RoboTeb està obert a la ciutadania i està pensat com un espai d’intercanvi de coneixements i aprenentatge compartit.

A més del Teb, també hi participaran Robolot, organitzadors d’un concurs de robòtica a Olot, i el PES La Mina, que explicarà els seus tallers de robòtica amb la MOTA a la que ells mateixos qualifiquen d’andròmina tecnològica oberta i mòbil. Podeu consultar el programa sencer, que també inclou xerrades i tallers, en aquest enllaç. Si us animeu podeu fer la vostra inscripció aquí, l’entrada i els tallers són totalment gratuïts!

Powered by WPeMatico