Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
ActivitatsTeb, Blog, Els espais, Notícies, Òmnia

Així va ser el Sant Jordi 2014!

11

Poesia, rap, tauletes, drets humans, roses de maduixa, jocs interactius… tot això i molt més és el que va passar a la paradeta del Teb durant el dia de Sant Jordi. Des del matí i fins al vespre, treballadors, treballadores, adults i joves de l’entitat van acostar-se a la Rambla del Raval per a celebrar junts la Diada.

Durant el matí va ser el torn per les escoles del Raval que van passejar pels diferents stands de les associacions i entitats del barri. Des del Teb, els hi vam preparar dues activitats: un mural col·laboratiu on dibuixar i plasmar les seves reflexions i desitjos sobre els drets humans i diverses tauletes amb aplicacions sobre Sant Jordi per a poder conèixer la llegenda del cavaller a través de contes multimèdia i jocs interactius. A la tarda, els joves i adults de l’entitat van ser els protagonistes. Durant tota la tarda, es van vendre roses de maduixa per a recaptar diners per les colònies d’estiu dels joves del Teb. A més a més, les àvies de l’associació Mon Raval i els participants del Taller de Rimes van oferir una sessió de poesia i rap, a l’escenari de la Rambla. Martí i Pol, Benedetti o Lorca són només alguns dels autors que es van poder sentir en aquest recital tan especial.

Una altra de les activitats estrella del dia va ser un àudiomatón que recollia les opinions dels visitants del nostre stand. “Quin és el teu personatge preferit de la llegenda de Sant Jordi?” i “Si fossis Sant Jordi, per què lluitaries?” van ser les dues preguntes que es van fer a petits i grans durant tot el dia. Aviat compartirem el resultat amb vosaltres!

En aquest enllaç podeu trobar un recull de les millors fotos del dia! I recordeu que al 2015, molt més!

About the author / 

pol

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Així va ser el Sant Jordi 2014! / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies