Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
ActivitatsTeb, Blog, Els espais

Barbacoa Halal; trobada de la família Teb

9

Un any més la Barbacoa Halal ha sigut un èxit, convertint-se en una tradició de l’entitat, on la família del Teb ens trobem al voltant de la taula per gaudir d’un bonic dia i celebrar el final de curs. Els i les joves, el grup d’adults, els i les voluntàries i treballadores, ens hem retrobat a Les Planes per fer de nou la Barbacoa Halal. Més de 50 persones a taula, en un calorós dia, on hem pogut riure i gaudir plegats de moments inolvidables que fan que aquesta gran família no pari de créixer, enfortint així, els lligams de la nostre comunitat.

Per veure més fotos ves a Àlbum: Casalnet 2012. Barbacoa Halal

Els primers plats van ser delícies que cadascú va portar per compartir amb tothom i de segon els nostres joves cuiners es van encarregar de posar llenya al foc i rostir més de 20 pollastres!! Un cop ben tips, sobretaula i repòs, no van faltar els jocs de grup que van tornar a organitzar i dinamitzar alguns dels joves del Teb, ho van fer de conya!! ja mateix els veiem fent de monitors pel Raval…. tothom s’ho va passar genial i vam riure com mai.

Per veure més fotos ves a Àlbum: Casalnet 2012. Barbacoa Halal

Volem agrair a totes les persones fer possible aquesta trobada, doncs son aquests moments, on el treball que dia a dia fa la nostre entitat al Raval, es veu més recompensat, al veure enfortits els vincles d’una comunitat que vol gaudir i compartir moments i espais.

Moltes gràcies a tothom!!

About the author / 

admin

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Barbacoa Halal; trobada de la família Teb / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies