Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
ActivitatsTeb, Blog, Directes, Els espais, Maquetes, Notícies, Òmnia

Gran èxit de la Festa Major al Carrer dels Salvador

5

Aquest any l’Associació per a Joves Teb i Ravalnet s’han sumat a organitzar les Festes Majors del carrer juntament amb l’Associació de veïns i comerciants de la Taula del Raval i amb el suport de Taula Jove del Raval. Aquesta col·laboració ha sigut molt ben valorada per tothom, doncs ha facilitat enfortir els vincles intergeneracionals entre persones de orígens ben diversos, i gaudir plegats de les nostres Festes. Ens hem quedat amb molt bon sabor de boca, amb ganes d’anar més i ja pensant en tornar a celebrar-ho plegats el proper any.

Hem decorat el carrer i aquest s’ha omplert de color i vida, tothom amb un somriure comenta que fa molt goig, les persones més grans ens expliquen que feia molt d’anys que no es decorava i que els hi ha fet molta il·lusió tornar a veure’l tant engalanat. Aquest bon acolliment ens fa agafar més ganes de seguir recuperant la Festa Major al nostre carrer, i poc a poc, cada any anar a més sumant a tota la comunitat.

Per veure més fotos ves a l’Àlbum: Casalnet 2012. Preparant les Festes Majors

Les dones de l’Associació de veïns i comerciants de Taula del Raval han iniciat la festa amb una riquíssima xocolatada i croissants per les i els més menuts, però als grans també ens agrada, i tothom hem assaborit aquest moment de dolçura. Els i les JovesTeb han fet una nova exhibició de ball i música, fruit del treball realitzat al taller de Maquetes i de Break Dance que impulsa Ravalnet i el Teb. Ha sigut un èxit gaudit per un públic molt divers i en un ambient molt familiar, així es com ens agrada el nostre barri, molt proper i amb una gran i rica diversitat.

Per veure més fotos ves a l’Àlbum: Festa Major del Raval al Carrer dels Salvador

El programa de ràdio “Extraradi” de COMRàdio, s’ha interessat per aquesta experiència comunitària de recuperació de les Festes Populars de Carrer i han entrevistat al Noël i l’Eva per conèixer aquesta iniciativa. Aqui podeu escoltar l’entrevista:

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Volem tornar a agraïr a totes les veïnes i veïns, els i les joves i entitats que han fet possible gaudir d’aquest gran dia i convidem a tothom a participar d’aquesta inciativa per així el proper any fer-la encare més grossa!!

Visca la Festa Major! Visca el barri del Raval!

About the author / 

noel

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Gran èxit de la Festa Major al Carrer dels Salvador / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies