BREAKING News

Comparteix la teva història d’e-participació!
El Teb participa al Mosaic Jove
Vols millorar la comunicació 2.0 de la teva entitat? Apunta’t al nostre curs!
ActivitatsTeb, Blog, Els espais, Futbol, ÒmniaTeb

Sortida al Camp Nou. Barça vs Hospitalet

Per finalitzar el 2011 un grup d’adults i joves que participen a les activitats de l’Associació per a Joves Teb vam anar al Camp Nou a veure el partit Barça vs Hospitalet. Va ser una sortida molt guapa doncs la gran majoria mai havíem estat a l’estadi i a sobre vam poder veure molt gols doncs el Barça no va tenir pietat i va marcar 9.

L’únic problema va ser la sorpresa de trobar-nos el metro tancat?! Però si per altres partits l’obrien fins la 1:00?! Doncs ja ens veieu tornant a peu fins el Raval… sort que som un gran equip, ens vam anar animant i ens ho vam passar molt bé, això si, vam acabar esgotats.

Més fotos de la sortida al Camp Nou

About the author / 

aaqab

Related Posts

Sortida al Camp Nou. Barça vs Hospitalet / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND