BREAKING News

Partit de Futbol: Franja 1 vs TEB (Liga Valors)
Ja esta aquí!!! Rebela’t: Corto y “Making off”
Participació de El Teb i Ravalnet al Pla d’Acció Municipal de Barcelona
Blog, Notícies, ÒmniaTeb

Jornades de Dinamització de la Internet Social

1

En marxa les 11 edició de les Jornades de Dinamització Social. Ens hem retrobat dinamitzadors i dinamitzadores de tot el territori per compartir experiències i bones pràctiques. Temes com Ciutadania 4.0., TIC i presons, inserció sociolaboral, Connecta’t… i molt més que pot seguir a Twitter amb el hashtag “jdis11″, o a la web http://internetsocial.cat/2011/

About the author / 

Joves del TEB

Related Posts

Jornades de Dinamització de la Internet Social / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies.