Democràcia real ja! Mobilització 2.0

Aquest darrer diumenge 15M,  s’han realitzat protestes simultànies a més de 60 ciutats de tot l’estat amb el lema principal “No som mercaderies en mans de polítics i banquers”.  Aquesta convocatòria es tracta d’una mobilització organitzada des de fa més de tres mesos a Internet i les xarxes socials per la plataforma “Democracia real ya” .

El moviment del 15M es tracta de la mobilització d’activisme 2.0 amb més reso dels darrers temps a casa nostre. Desprès de haver seguit les revoltes al nord d’Àfrica i a Orient pròxim on ha tingut un paper crucial Internet i les xarxes social, ara tornem a observar que aquestes noves formes de mobilització i organització podem ser una eina impressionant per treballar per un món millor.

Democràcia real ja! es defineix com a “Som persones normals i corrents. Som com tu: gent que s’aixeca tots els matins per estudiar, treballar o buscar feina, gent amb família i amics, gent que treballa dur cada dia per viure i donar un futur millor als que ens envolten.”

Per llegir el manifest integre fes un clic a: Manifest 15M

Desprès de les protestes del 15M, les persones de forma espontània han organitzat acampades a diferents ciutats, podeu fer un seguiment a: http://acampadas15m.blogspot.com/

Per estar informat i poder participar de noves propostes pot anar a:

Web principal: http://www.democraciarealya.es/

Pàgina a facebook: https://www.facebook.com/democraciarealya

Perfil a twitter: @democraciareal

Per veure vídeos de les diferents ciutats: http://worldtv.com/15m