Breaking News

Millora la comunicació de la teva entitat amb l’Escola de tardor del Teb!
Ajudem a les entitats a preparar formacions online!
L’arbre de les Retallades…Protesta!
Salting BAdalona!
Los Felices días de Colonias
Isla Fantasia 2017
Barbacoa 2017
Barbacoa 2017
El Teb organitza la trobada anual de la xarxa europea ALL DIGITAL
Inscripcions obertes pel Casalnet 2017!
ActivitatsTeb, Blog, Els espais, FotoTeb, Notícies, Òmnia

El concert d’homenatge a Badre mostra l’altra cara del Raval

7
L’altre barri del Raval, aquell que no sol sortir a les pàgines dels diaris, va donar la cara el passat divendres 15 d’abril a la tarda, durant l’homenatge a Badre Benahsaine.
L’acte va aplegar veïns, veïnes, entitats, institucions i amics del barri, tots reunits per recordar el seu estimat veí i company de 16 anys, mort el passat mes de desembre d’una parada cardíaca a la plaça Folch i Torres.

La mateixa plaça va acollir l’escenari coronat amb el lema “Badre, sempre al nosaltres“, que va presentar tot un seguit d’actuacions, des del cant coral al break dance, passant per la percussió, les rimes de hip hop, la lectura de textos, el reggaeton o l’RnB… cada jove dalt l’escenari va retre-li el seu particular homenatge a Badre. Necesito desconectar tan solo un segundo. Mi objetivo es profundo. No hago más que pensar en ti. No puedo olvidar el día que te perdí, Barna City Flow (Moha) li dedicava aquesta rima a la cançò “Sentimiento de hermano”.

Moha, l’autor d’aquesta lletra, pensa que va ser com a Badre li hagués agradat. Tothom hi ha volgut col·laborar. Cadascú hi ha participat amb el que sap fer, des de dissenyar el cartell fins a cantar, tocar o ballar aquí aquesta tarda. Des de Xamfrà, Franja, TEB, Ravalnet i les altres entitats participants, així com les escoles, instituts del barri, remarquen la importància de què els i les joves hagin participat a la festa, ja que com diu l’Aritz, educador de Franja, són l’esperança que fa créixer el barri que volem.

Aquest emotiu homenatge, organitzat per tot el barri del Raval, és una petita mostra del treball que es duu a terme a les plataformes educatives del barri, una lliçò de convivència que ens donen els i les joves, a través de la música i el ball.

Més informació

About the author / 

Joves del TEB

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

El concert d’homenatge a Badre mostra l’altra cara del Raval / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies