Breaking News

L’aventura del Gobo en 70 segons!
St. Jordi ja sona!!!
Busquem educadora / dinamitzadora
Busquem educadora
Donem suport a la vaga feminista del 8M!
Mobile Social Congress, YOMO i Sobtec: fem triplet en el mes de la mobilitat!
Makers per la inclusió. Casos d’èxit i estudi sobre la bretxa de segon nivell i noves professions.
Tret de sortida per als makers del Raval
Guanyem el premi Lifelong Learning pel projecte YEP!
Persones sol·licitants d’asil i refugiades: WELCOME, benvingudes!
Blog, Notícies

Fes córrer l’Energia Voluntària del 9 al 19 de desembre

6

La setmana de l’Energia Voluntària vol promocionar i reconèixer la tasca voluntària

El desembre és un mes assenyalat en el calendari de totes les persones que fan voluntariat, ja que el dia 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat. Aquesta, però, no és l’única data important, ja que durant el desembre trobem tot un seguit d’activitats relacionades amb el voluntariat, com l’acte de commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, que aquest any se  celebrarà el 14 de desembre, i La Marató de TV3, el dia 19 de desembre.

En aquest marc de celebracions, xarxanet.org vol aprofitar per endegar una setmana de foment del voluntariat: la setmana de l’Energia Voluntària. Per això, des del 9 fins el 19 de desembre volem donar difusió i reconèixer la tasca que fan els voluntaris i voluntàries, que amb el seu petit granet de sorra contribueixen a fer un món millor.

La pàgina www.xarxanet.org comptarà, del 9 al 19 de desembre, amb continguts especialment dedicats a donar a conèixer projectes de voluntariat, experiències de persones voluntàries i entitats que fan voluntariat en diferents àmbits i, alhora, fer pedagogia sobre la vessant transformadora del voluntariat.

Si ets voluntari i/o formes parts d’una entitat i vols compartir informació i experiències durant la setmana de l’Energia Voluntària, només cal que enviïs un correu a: info@xarxanet.org. Si vols ajudar a fer difusió de la iniciativa, pots fer-ho a través de Facebook i Twitter.

Xarxanet.org, entitats i voluntaris per un món millor
Xarxanet.org és un portal web sobre el món de l’associacionisme i el voluntariat a Catalunya, que neix l’any 2003 impulsat per la Generalitat de Catalunya amb la idea d’esdevenir un punt de trobada entre les organitzacions no lucratives i les persones amb inquietuds cíviques. Xarxanet.org vol promoure el desenvolupament del món associatiu i del voluntariat, així com dels valors cívics i solidaris, a través de la comunicació i el treball en xarxa.

Continguts i recursos publicats:
Vídeo “Fes córrer la veu: l’Energia Voluntària”

Experiències d’Energia Voluntària ( http://xarxanet.org/experiencies-denergia-voluntaria )
Fes difusió de l’Energia Voluntària ( http://xarxanet.org/noticies/fes-difusio-de-lenergia-voluntaria )
Altres continguts relacionats amb la setmana de l’Energia Voluntària ( http://xarxanet.org/etiquetes/energiavoluntaria )

Per a més informació:
www.xarxanet.org
info@xarxanet.org
www.twitter.com/xarxanetorg
www.facebook.com/xarxanet
Telèfon: 902.415.000

About the author / 

noel

Benvinguda a jovesteb!


Entra

Entrades a altres blogs Jovesteb

Fes córrer l’Energia Voluntària del 9 al 19 de desembre / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Categories

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies