BREAKING News

Ens adherim a la campanya #BuscoFeinaDigna de la Xarxa Laboral del Raval
El Teb organitza el curs de Comunicació 2.0 adreçat a entitats
Equip de joves Teb
ActivitatsTeb, Blog, Els espais, Notícies

Iniciatives oceàniques 2010

1

Aquest passat dissabte Ravalsurf vam participar a la neteja de la platja de la Barceloneta. Van participar moltes persones i col·lectius. Organitzada per SurfriderBCN dins de la campanya “Iniciatives oceàniques 2010″. Podeu llegir l’article de SurfriderBCN fent clic aquí.

CIMG4164

Si vols veure més fotos fes clic aquí.

About the author / 

noel

Related Posts

Iniciatives oceàniques 2010 / Joves Teb by Joves del TEB is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives CC BY-ND

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies.