EL Colectiu de rap La Llama porta les seves rimes al teatre lliure

Un mes després de publicar el primer tema del col·lectiu, els joves del Teb que participen al Taller de Rimes van actuar ahir al vespre al Teatre Lliure de Gràcia, a la representació de la última sessió de l’ obra JO MAI.

Una actuació molt especial per a una ocasió molt especial.

Aquesta actuació va ser la primera del col·lectiu des del seu naixement i va sorgir d’una invitació que va fer el director de l’obra, Iván Morales, després de veure el videoclip del tema Luchando Derechos, on els joves expressen les seves opinions sobre el clima de violència generat des de fa temps pels cossos policials del barri del Raval.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hC8-9ynNWuA[/youtube]

Als voltants de les 20h els nois de La Llama saltaven a l’escenari per a cantar en directe i davant d’un Teatre Lliure ple a vessar. Plens de motivació i energia van interpretar la cançó mentre feien que el public s’aixeques i i alces les mans. Van ser quatre minuts trepidants a ritme de bombos i caixes.

Aquí teniu les fotos d’aquesta sortida on també hi van participar joves del TEB que no havien vist l’obra de Jo Mai i que es van encarregar de gravar i fotografiar l’espectacle. En breuspublicaran un petit videoreportatge que estan elaborant sobre aquesta actuació.