Entitats i Web 2.0: Presentació del servei

Benvolguts i benvolgudes, Cub de rubic 2.0

El proper dilluns dia 10 de maig comença la segona formació en línia del projecte blocs de xarxanet.org, que ja us hem anat anunciant, adreçada a totes aquelles entitats sense ànim de lucre que vulgueu crear el vostre bloc amb el projecte Entitats i Web 2.0. Podeu veure els primers resultats de la sessió anterior a blocs.xarxanet.org!

Aquest curs té una durada de 20 hores. Per realitzar-lo, haureu d’escollir a una persona de la vostra entitat que estigui disposada a dedicar al curs 3 hores setmanals, durant 6 setmanes. Al ser un curs a distància, l’horari de treball el marcaran les persones inscrites.

També oferim la possibilitat de realitzar el curs intensiu, amb una durada de 10 hores. Recomanem però que el curs intensiu només el realitzin aquelles persones que ja parteixen d’uns mínims coneixements previs de pàgines web.

El curs està disposat en quatre blocs temàtics:

  • Primera secció: Blocs i entitats: què volem comunicar?
    Un espai per definir les necessitats de l’entitat i la millor manera d’aconseguir la màxima eficàcia.
  • Segona secció: L’estructura del nostre bloc.
    Com dissenyar una bona estructura? Quins components són necessaris? Organitzar la nostra informació.
  • Tercera secció: Com puc fer…?
    Introduir contingut en el nostre bloc: imatges i fotografies i… per suposat, aprofitar les eines 2.0.: un vídeo, un àlbum de fotografies, un mapa, etiquetes, etc. Tot això i més!
  • Quarta secció: El nostre llenguatge.
    Comunicar a través d’Internet no és el mateix que fer-ho a través dels espais en paper… quatre claus per a la comunicació virtual.

Per inscriure-hi a una persona de la vostra entitat podeu enviar-nos un email a dospuntzero@xarxanet.org, amb les següents dades:

– el projecte de creació de webs 2.0 per a entitats sense ànim de lucre,
– una formació sobre blocs i eines 2.0, en línia,
– els diferents serveis d’assessorament econòmic, en formació, informàtic, jurídic i en projectes, i
– el portal xarxanet.org, entitats i voluntaris per un món millor, com a projecte marc, de la Secretaria d’Acció Ciutadana.

Durant la setmana prèvia al inici del curs els inscrits/es rebran les claus d’accés del portal formatiu, amb les instruccions per realitzar el curs.

Si teniu qualsevol dubte, estarem a la vostra disposició.

Cordialment,

Equip del projecte Entitats i Web 2.0
Telèfon: 902.102.917
Correu electrònic: dospuntzero@xarxanet.org
Skype: suport-informatic-xarxanet
xarxanet.org